BG-AURA

начало / телец

Дневен хороскоп Телец

Print PDF

    Хороскоп:   Характерната черта на типичният представител на зодия Телец е неговата не многословност.  Също така е известен със търпението и бавната си крачка, може да крещите пред него до несвяст, а той едва ли би помръднал и с вежда.

    Телец би предпочел да бъде оставен на спокойствие.  Ако го притискате ще прояви упорство, а ако го раздразните – гняв.  Владее се е отлично, не обръща внимание на ритниците, но в един прекрасен ден чашата на търпението му прелива и е достатъчно и съвсем мъничко за да се втурне напред.  Тогава спасението му е да не сте пред неговият поглед, защото не само би ви стъпкал, а направо заличил. Но както казахме Телец са изключително спокойни и такива бурни прояви са възможни веднъж или дваж в живота им.
 Хороскоп:    На външен вид е добре сложен, макар и не рядко леко закръглен. Срещат се и стройни и сухи индивиди напомнящи на Риби или Близнаци. Къдрави коси и малки уши, здрава шия, широки плещи.
    Поведението на Телец в основата си е пасивно. Не ламтят за популярност, а спокойно дочакват признанието. Рядко нервничат и трудно биха нарушили житейските си принципи.
    Хората родени под знака на Телец, обичат тишината и покоя на собственият си дом. А ако поради някой обстоятелства дома не предразполага към този уют, те ще намерят своето душевно спокойствие сред природата.
  Хороскоп:   Типичният представител на зодия Телец притежава отлично здраве. Но ако се случи да се разболее, възстановяването му е изключително бавно, главно заради това, че не ще изпълнява указанията на лекарите. Характерни са простудните болести, сърдечните заболявания, разширени вени, бъбреци и подагра, свързани в по-голямата си час с невъздържанието в храненето и пиенето и нежеланието за повече движение. Движението и свежият въздух са жизнено-важни за Телец, но упоритият му характер не проумява това. Не се оплакват от липса на апетит.
    Предпочитат небесно-синият и розовия цвят, както зеления и кафявият, напомнящи им за природата. Но в никакъв случай червеният, бикът си остава бик.
  Хороскоп:   Телец се управлява от Венера – мирна и любвеобилна планета.  Дълго би обмислял коя е подходящата жена за него, но когато реши, всеки ден ще я обсипва с цветя, докато тя се съгласи да бъде с него. Не е мечтател като Водолей и не строи въздушни замъци като Лъв, но създава чувство на сигурност, което запленява.
    Телец добросъвестно изпълнява професионалните си задължения, затова го оставете на мира по време на почивката му.
   Хороскоп:   Телец са чудесни родители, търпеливи към децата, но когато е необходимо прилагат твърди дисциплиниращи мерки.
 

Add comment


Security code
Refresh


.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход