BG-AURA

начало / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп за март 2014 г, за зодия Козирог

Месечен хороскоп за март 2014 г, за зодия Козирог

Print PDF
Месечен хороскоп за март 2014 г, за зодия Козирог     Началото на месеца за вас съвсем не се очертава блестящо. Мнозина Козирог ще се сблъскат с неразбиране, съпротива и дори административен натиск, затова настроението пред женския празник може да се окаже излишно войнствено.  

    След това още в продължение на 10 дни ще можете по-активно да провеждате нужната ви политика, избавяйки се от слаби и противоречиви партньори и може би скарвайки се с предишни покровители.
    Старайте се да не правите всичко в ущърб на своето здраве, а в личния си живот избягвайте резките реакции, за да не останете съвсем без подкрепа.
    След 15-ти Козирозите ще съумеят да открият подходящите за тях връзки, да установят взаимно разбирателство с колегите или подчинените, а около 20-ти ще могат решително да обновят интериора в дома си, макар че не винаги си струва да се опирате само и изключително на своя вкус.      Първата половина на пролетта за Козирозите е време за пълно потопяване в семейните въпроси, тъй като на работното място не се очаква голяма активност.
    През март вие ще трябва да сте по-близо до дома си, да възстановите роднинските връзки, да направите някои пътувания до места, където отдавна не сте били и където имате много познати. В своите действия ще трябва да внесете някои корекции, съобразявайки се с колектива.
    Личните задачи не бива да противоречат на обществените. За вас ще бъде полезно да откривате за себе си нова информация, да продължавате своето образование, а в края на месеца ще трябва да вземете важни семейни решения и да не пропуснете възможностите за професионални промени и нови проекти.
    Март ще позволи да поставите акцентите, ще ви донесе определеност при решаването на онези проблеми, които са възникнали през февруари.
    Много Козирози ще могат бързо и успешно да преподредят живота си, да намерят нови източници на доходи, да си направят план на покупките в близко време. В началото и в края на месеца звездите ви помагат да подобрите отношенията си с роднините, да посетите нови места, да получите необходимите документи.
    При това личното общуване през март може да се окаже доста нехармонично, може да ви плаши прекалената пламенност на нови познати, невнимателното отношение към вас на близките, прекалената прямота и фамилиарност на околните.  

    През последната третина на месеца обаче вие не само ще усетите спокойствие и хармония в душата си, но ще получите и приятни подаръци и знаци на внимание. По отношение на кариерата ще се появят нови амбициозни цели. Вашите дни са 13-14 март.
 

Add comment


Security code
Refresh


.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход