BG-AURA

начало / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп за януари 2014 г, зодия Риби

Месечен хороскоп за януари 2014 г, зодия Риби

Print PDF

Месечен хороскоп за януари 2014 г, за зодия Риби

     Рибите ще започнат новата година весело и ярко. Очакват ги много нови срещи, новини и сплетни, интересни случки и изненади. Приятели и делови партньори ще ви напомнят за себе си по-често от обикновено и вероятно ще ви изненадат с някакви новини. От средата на месеца няма да бъде зле да се стегнете малко и да се заемете с по-прозаични, но пък насъщни и необходими неща. Много работа ви очаква и в края на януари.

   Януари, както се полага на първия месец на годината, ще донесе в живота ни твърде много промени и свежи тенденции, които на фона на януарските събития ще изглеждат облекчение и прогресивна стъпка напред. От 1 януари ще започне поредният Лунен месец и повишеното влияние на Юпитер и Нептун ще донесе много миротворчески и благотворителни акции, интерес към културата, изкуството, установяване на дружески отношения между хора и страни, макар че мнозина по това време могат да пострадат заради своята доверчивост, разсеяност и добър характер.
   До 3 януари имунитетеът ни е видимо понижен, за мнозина е налице вероятност от раздяла с близки хора, лошо самочувствие, загуба на позиции в бизнеса.
   След 2 януари обаче Венера се движи, носейки чрез приятелите и нови видове почивка и все повече положителни емоции. Около 6-ти Марс се променя , затова всички трудности, свързани с пътувания, кораби, туристически фирми, а така също политически конфликти ще поутихнат, но пък ще се повиши деловата активност, търговията с мъжко облекло и всевъзможни предмети, необходимост за силния пол и дори военни принадлежности.
   На 7-8 януари се пазете от измами, кражби, машинации, избягвайте всякакви предложения, поради тяхната несигурност.
  В периода от 9 до 17 януари Луната и добрите аспекти на благотворните планети ще донесат развитие и стабилно положение във всички дейности.
   От самото начало на януари обаче и до 14-ти се формира съединение Меркурий-Слънце, което ще доведе до напрегната интелектуална работа, множество срещи и преговори в политиката, акционерните дружества, активизация на работата на парламенти и партии.
   При много хора около 14-ти са възможни съществени промени в общуването, техническото оборудване на дейността, ще е необходимо да се приключат и предадат големи проекти, не са изключени и премествания и проблеми с домашните любимци.

   След 17-18 януари в своите права встъпва знакът на Водолей, ще имаме повече творчески задачи и интереси, хората ще бъдат склонни да променят живота си, готови за духовно и емоционално преображение. През това време е необходимо да се почива повече и по-често да се консултираме при нужда с лекари, тъй като не са изключени проблеми със сърцето. Вярно е обаче че повечето проблеми е възможно да се излекуват с прекрасно приятелско общуване.
   Пълнолунието на 16 януари насочва нашето внимание към проблеми, свързани със здравето и комфорта на условията за труд, а на границата януари-март се изострят деловите и политическите разногласия и тогава е възможно да се породят скандали заради секретна информация, проблеми с транспорта, получаването на важни документи и комуникациите. 

 

Add comment


Security code
Refresh


.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход