BG-AURA

начало / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп за октомври 2013 г, за зодия Везни

Месечен хороскоп за октомври 2013 г, за зодия Везни

Print PDF
Месечен хороскоп за октомври 2013 г, за зодия Везни       През октомври не очаквайте чудеса! Имайте готовност да внесете някои промени в стила си на работа, особено ако до този момент не сте могли да изпълните някои свои стари задължения и отговорности на работното място и в личен план.

     До средата на периода контролирайте гнева си, тъй като не е изключено на няколко пъти да бъдете предизвикани от хората в прякото ви обкръжение, включително и от интимната ви половинка. Добре е да помислите да практикувате някакъв вид спорт, благодарение на което да се освободите от нарастващото напрежение.
     Около средата на месеца укрепете защитните сили на организма си. Не отлагайте провеждането на откровен разговор по конкретни проблеми, вълнуващи вас и интимната ви половинка. До края на октомври позитивен ефект върху вас ще окажат осъществените от вас пътувания по работа или за отдих, така че не се отказвайте от тях! Възможно е част от вас да възобновят приятелство, което бяхте прекратили поради една или друга причина.
     Октомври ще е изпълнен с предизвикателства месец. Някои негативи ще излязат на преден план, което ще ви предизвика да действате изключително бързо и гъвкаво, за да успеете да овладеете положението на сто процента. Пасивното отношение ще бъде най-лошата ви стратегия, особено до средата на месеца. Открийте начин да балансирате личните си потребности с нуждата да направлявате живота си в едно или в друго житейско направление. Кариерата ви ще бъде с позитивен знак, особено ако сте започнали да работите по конкретни проекти още през октомври.
     В периода между 5-и октомври и 23-ти октомври ще имате сериозни притеснения. Именно поради тази причина нищо кардинално не предприемайте в този период – както в делови, така и в личен план. Инвестициите, реконструкциите и промените са повече от нежелателни. Изчакайте да се стигне до естествен завършек на един период от живота си, преди да поставяте каквото и да било ново начало. Имайте предвид, че последните дни на октомври ще са значително по-спокойни за вас, така че можете да се отдадете на дребни наслади, удоволствия и кратки пътешествия с цел отдих.
     Октомври ще бъде за вас изпълнен с напрежение и предизвикателства в личен план. В същото време в професионално отношение ще разполагате с отлични възможности, които коренно ще променят ситуацията около вас, и то за добро. Възползвайте се още с настъпването на периода от шансовете, дадени ви в това направление. Споделяйте, планирайте и осъществявайте мечтите си, като не се колебаете да откриете и подкрепата в лицето на приятел или близък. Имайте предвид, че, ако проявите и малко предпазливост, евентуалното допускане на неволни грешки ще бъде сведено до минимум.

     Около средата на октомври е добре да се погрижите за делата, които отдавна отлагате, особено ако те по някакъв начин засягат членовете на семейството ви. През втората половина на месеца направете цялостна равносметка на материалното си положение. В любовта е важно да лавирате, за да може по- благоприятно да разрешите някои спорни въпроси с интимната си половинка. Здравето ви ще бъде стабилно, но въпреки това е препоръчително да укрепите защитните сили на организма си!
 

Add comment


Security code
Refresh


.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход