BG-AURA

начало

Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 година

Print PDF
Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 година
    Хороскоп Любов
    Настъпва най-хубавата ви година за нови запознанства и романтични срещи. Съдбата се усмихва за тези, които искат да свържат живота си с чужденци или хора, живеещи в други градове. Тези, които вече са установили отношенията си, могат да преминат на ново ниво – още по-сериозно партньорство. За жените е възможно да да получат предложение, което отдавна са очаквали. За да се развият нещата, както те желаят, трябва да са кротки и съблазнителни, да се грижат за любимия, показвайки най-добрите си качества. Ако се сбъдне предсказанието на звездите, че ви чака хубава година с човека, когото обичате от много дълго време…

    Хороскоп Здраве
    Тази година се налага да обърнете внимание на простудните заболявания: именно от това ще зависи и самочувствието ви – от пролетта до есента. Посетете личния си лекар, който би трябвало да ви даде направление за специалисти, които ще установят причините за постоянната умора, която ви мъчи. Те ще назначат съответното лечение. Спомнете си за източните лечители, които в подобни случаи препоръчват да взимате хладен душ, а след това да се заемете с йога.
    Хороскоп Кариера
    Всичко върви както преди. Но очаквайте промени – това може да се случи евентуално около март-април. Повишение до първото полугодие. Предстои ви голямо напрежение и извънредна работа. Не се огорчавайте, ако шефовете не оценят онова, което сте правили години наред. Криза… Но пък къде отиде човечността? Ясно е – никъде. Но нека това не ви притеснява – ако сте ценен кадър, всеки ще се опита да ви задържи.

    Хороскоп Семейство
    Жилището ви ще се нуждае от сериозни материални вложения: възможно е да се наложи да правите ремонт. Ще ви вълнуват въпроси за възпитанието на децата – доверете се на интуицията си и тя ще ви изведе на правилния път. През второто полугодие посвещавайте на детето (децата) си колкото се може повече време: играйте с тях, гледайте заедно нови филми, спортувайте, четете.
    Хороскоп Почивка
    Тази година е добре да прекарвате почивните си дни с приятели. През зимата по-често ходете на ски или просто в планината. През лятото морето е идеално за вас, но ако не можете да си го позволите по някакви причини, и басейните ще свършат работа. Организирайте си екскурзия до някой от старинните европейски градове – например Виена или Прага.
 

.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход