BG-AURA

начало

Годишен хороскоп за зодия Овен за 2014 година

Print PDF
Годишен хороскоп за зодия Овен за 2014 година
   Любов
   Ако нямате интимна половинка, настъпващият период е възможно най-благонадеждният мечтите и тайните ви желания да се сбъднат. Лятото за вас е най-доброто време за запознанства и развитие на вече съществуващи връзки. Есента ще внесе нов, ярък оттенък в интимния ви живот: не се притеснявайте да откриете у себе си нови таланти и им се насладите докрай. Човекът, когото изберете ще ви бъде надеждна опора, ако се разделите с някои свои хлапашки навици и не демонстрирате твърде често пред него „стремежа“ си към независимост.

   Здраве
   Колкото по-активно започнете да осъществявате мечтите и плановете си в реалния живот, толкова по-добре ще се чувствате. Изключителни стимули за тонуса ви ще бъдат вашите успехи в работата и бизнеса. Като цяло организмът ви е достатъчно здрав, само от време на време ви спохождат инцидентни болежки, затова им обърнете достатъчно внимание. Но редовните посещения при личния лекар са задължителни – тази година при вас са уязвими пикочната и стомашно-чревната системи.
   Кариера
   2014-а е година, в която трябва да направите всичко по силите си за израстване в кариерата. За това ще са ви нужни надеждни партньори – те непременно ще се появят. Най-важното е отговорността, спазването на всички поети ангажименти и съвместното планиране. Възможно е драстично да промените професионалните си занимания или бизнеса – при това, при мистични обстоятелства. Ще ви помогнат стари приятели и покровители.
   Семейство
   Семейните задължения няма да изискват от вас твърде много сили и енергия. Но трябва да бъдете внимателни към партньора си, родителите, роднините. И, разбира се – децата. Пораствайки, те ще ви радват все повече и повече. А вие ще откриете у себе си нови таланти свързани с домашната работа: да сглобите нещо, да ушиете (за жените), да преправите мебелите.

   Почивка
   Най-добрият отдих за вас тази година е активният. Спортните занимания в какъвто и да било вид, са еликсир за вас – от занимания с професионален треньор до най-обикновен крос в парка. Стремете се колкото се може по-често да ходите на кино, на театър, на концертите на любимите си изпълнители. Разтоварвайте се с пазаруване – независимо дали ще си купите нещо, важно е обикалянето по магазините, а също и възможността да се разтоварите.
 

.
..
Искаш ли да разбереш какво хубаво може да очакваш през месеца в живота си,в любовта ...

Намерете ни във FACEBOOK

Затваряне след..10 секунди Изход